Ontdek dat creativiteit de taal van je hart spreekt. Het GOUD in jezelf gaan ontdekken door te gaan schilderen, is een hele beleving. Aan de hand van een opdracht ga je met een schilderij over jezelf weer huiswaarts.  

Dit arrangement bied je een prachtig verblijf in een oude boerderij, midden in Houten. Zodra je de paradijselijke tuin binnenstapt ervaar je rust en ruimte. Het knusse huisje is van alle gemakken voorzien. Aan alle kanten heb je uitzicht op de tuin. Bij mooi weer kun je een heerlijk plekje zoeken om te ontspannen of te schilderen. 

Vanuit het huisje kun je een wandelingen maken in het buitengebied. Winkels en restaurants zijn in de nabije omgeving. De stad Utrecht in binnen 10 minuten bereikbaar. 

Bij aankomst staan de schilderspullen voor je klaar. Je kunt zelf een moment kiezen om aan de slag te gaan met de bijbehorende opdracht. Door jouw persoonlijke bloem te kiezen word je stap voor stap meegenomen naar het GOUD in jou!

Lize is een ervaren TotalBalance coach met specialisatie creatieve therapie. Tijdens je verblijf ontmoet je haar voor een coachsessie om samen met jou het ‘GOUD’ stap voor stap te gaan ontdekken. Hierbij gaat het niet over presteren, maar over hoe mooi jij bent in Gods ogen. 

GOUD in JOU is een arrangement voor vrouwen die willen groeien in de vorm die bij hen past.

JE BENT NAMELIJK EEN MEESTERWERK VAN GOD!

Ontdek dat creativiteit de taal van je hart spreekt. Het GOUD in jezelf gaan ontdekken door te gaan schilderen, is een hele beleving. Aan de hand van een opdracht ga je met een schilderij over jezelf weer huiswaarts. Dit arrangement bied je een prachtig verblijf in een oude boerderij, midden in Houten. Zodra je de paradijselijke tuin binnenstapt ervaar je rust en ruimte. 

Het knusse huisje is van alle gemakken voorzien. Aan alle kanten heb je uitzicht op de tuin. Bij mooi weer kun je een heerlijk plekje zoeken om te ontspannen of te schilderen. Bij aankomst staan de schilderspullen voor je klaar. Je kunt zelf een moment kiezen om aan de slag te gaan met de bijbehorende opdracht. Door jouw persoonlijke bloem te kiezen word je stap voor stap meegenomen naar het GOUD in jou!
Vanuit het huisje kun je een wandeling maken in het buitengebied. Winkels en restaurants zijn in de nabije omgeving. De stad Utrecht in binnen 10 minuten bereikbaar.

Lize is een ervaren TotalBalance coach met een specialisatie in creatieve therapie. Tijdens je verblijf ontmoet je haar voor een coachsessie om samen met jou het ‘GOUD’ stap voor stap te gaan ontdekken. Hierbij gaat het niet over presteren, maar over hoe mooi jij bent in Gods ogen. 

GOUD in JOU is een arrangement voor vrouwen die willen groeien in de vorm die bij hen past.

JE BENT NAMELIJK EEN MEESTERWERK VAN GOD!

Goud in jou

Veeg over de fotos voor meer informatie

Goud in jou arrangement

Dit arrangement bestaat uit:

Alle praktische dingen worden voor je geregeld, zodat jij in de aanloop hier naartoe geen extra regelwerk erbij krijgt. Kortom, tijd voor jou, tijd om te schilderen en te genieten.

Persoonlijke ontmoeting met jouw coach, Lize:
-Een telefonische kennismaking voor de datum van vertrek.
-Een coach sessie tijdens je verblijf in de prachtige omgeving van de B&B

Een creatieve opdracht om in eigen tempo stap voor stap jouw schilderij te creëren. Alle benodigde materialen staan voor je klaar.

Twee overnachtingen in een prachtige B&B, inclusief ontbijt*

* Op doordeweekse dagen te boeken. Het is mogelijk om je verblijf te verlengen met extra overnachtingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.